Viata nu este pentru a ura ci pentru a iubi

Viata nu este pentru a ura ci pentru a iubi. Viata este pentru a ne bucura tot ceea ce ne vine: si bine si rau. Viata este despre a iubi si a accepta oamenii de langa tine asa cum sunt . Vineri din ura cineva a curmat viata fostei sale partenere de viata, a mamei copiilor sai. Da, uneori iubirea poate duce la ura, ceea ce nu este deloc bine mai ales ca viata asta nu este pentru a ura ci pentru a iubi.

Iubeste viata si tot ceaa ce ea iti da! Iubeste oamenii care te enerveaza si ei se vor schimba, iubeste si vezi ca o binecuvantare tot ceea viata da!

  Iubeste viata asa cum este ea, si viata te va iubi!

Iubeste viata asa cum este ea, si viata te va iubi! Stiu, viata da si bune si rele. Viata ne ia oameni de langa noi, viata ne da oameni care pot fi o lectie sau binecuvantare, viata ne iubeste in felul ei! De ce spun asta? Pentru ca simt ca din iubire primim lucruri care sa ne faca mai buni, tot din iubire primim lucruri care sa ne faca viata frumoasa, depinde doar de noi cum privim acest lucru.

Traim, din pacate, intr-o lume plina de ura. O lume in care tot mai multi oameni aleg sa ucida sau sa se sinucida, o lume in care oamenii incep sa se transforme in animale. Cu ce folos? Cu ce rost?! Nu luam nimic cu noi cand murim, si nu ne raman decat amintirile frumoase. De ce sa traiesti cu amintiri urate? Sa iei viata unui om si dupa aceea sa traiesti cu pacatele si amintirile lui?!

Viata nu este pentru a ura ci pentru a iubi! Viata este despre a rade cu pofta, de a vedea intotdeauna partea plina a paharului ( ca aia goala oricum o stii), viata nu este pentru a pica si a nu te mai ridica.

Iubeste viata si viata te va iubi!

De azi! Pentru ca ziua de azi este importanta.

Maine poate nu va mai fi. Nu avem de unde stii.

 Copyright 2018. All rights reserved.

Posted ianuarie 29, 2018 by admin in category "Dezvoltare personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *