Oamenii fericiți citesc și beau cafea

De multe ori când simți că nu mai poți ceva te ridică sau îți dă forța. Traumele lasă urme în viața noastră iar, Diane are o traumă imensă: nu poate trece peste decesul soțului și al fetei ei. “Oamenii fericiți citesc și beau cafea” este cartea care m-a marcat încă de la început dar m-a și ținut cu sufletul la gură.

Diane după ce și-a pierdut soțul și fiica a intrat într-o depresie groaznică iar Felix , prietenul ei cel mai bun ajunge să fie ca un înger păzitor pentru ea. Deși are o afacere, deși are o casă ea nu mai are motive să trăiască. Când Felix îi propune să meargă într-o excursie, ea alege să plece în Irlanda, pentru că acolo și-ar fi dorit soțul ei.

În Irlanda, viața i se resetează. Cunoaște pe cineva și începe o idilă care, încet, încet devine o poveste de iubire serioasă!

Oamenii fericiți citesc și beau cafea

…este numele cafenelei pe care Diane o avea în Paris. După ce se întoarce din Irlanda, ea își reia activitatea la cafenea și viața merge mai departe. Firul romanului pe mine m-a ținut cu sufletul la gură și nu am lăsat zile bune cartea din mână. Are un suspans aparte și este un bun roman psihologic!

Agnes Martin-Lugand a scris și al doilea roman ca și o continuare a acestei povești. Dar despre asta în alt post.

Lectură plăcută!

 

 


Etichete:
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted decembrie 6, 2017 by admin in category "Cărţile Mariei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *