Minunea

” Minunea” este un film emotionant. Un film despre cum un om care se naste diferit poate sa supravietuiasca intr-o societate care te judeca. Filmul ” Minunea” este ecranizat dupa un romanul inspirat din fapte reale.

Auggie este un baietel inteligent dar care arata diferit. Auggie, pe numele sau adevarat August Pullman este un copil cu o inima uriasa dar cu un chip diferit. A suferit 27 de operatii si nu arata normal. Parintii lui au facut home schooling , dar el se incapataneaza sa intre in clasa a V-a la o scoala publica unde la inceput va fi luat in ras dar dupa aceea va deveni un erou pentru colegii lui.

De cand s-a nascut Auggie, totul se invarte in jurul lui. Familia il iubeste neconditionat si ii ofera intelege si compasiune fara insa a constientiza ca baiatul este un copil special. Auggie arata ce inseamna iubire, bunatate, si mai ales uneste oameni si mentalitati. Auggie demonstreaza cum o persoana nascuta sa fie altfel nu se poate alinia regulilor.

Si asa sunt multi oameni din jurul nostru. Ca Auggie. Oameni care par a fi de neinteles, oameni despre care noi spunem ca sunt altfel si nu ii intelegem, oameni pe care societatea nu ii accepta asa de usor.

Minunea, filmul care mi-a schimbat viziunea despre oameni 

“Minunea” este filmul care mie mi-a schimbat viziunea despre oameni. M-a facut sa inteleg cat de asemanatori si totodata diferiti suntem, cat de usor ne luam dusi de valul ” cum arata  celalalt”.

Recunosc, am vazut acest film fara sa ma gandesc foarte mult. Simteam sa il vad si stiam ca este un film special. Il recomand din tot sufletul .

Vizionare placuta!

 

 

 

 


Etichete: , ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted februarie 12, 2018 by admin in category "Cinematograful meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *