gânduri de dimineaţă

Cafea și timp de blog. Sau mai bine spus de scris pe blog despre altceva în afară de cărți. Am o perioadă în care citesc mult și uitându-mă la ultimele postări mi-am dat seama că am scris în ultima perioadă doar despre cărţi şi filme.

Cumpăr cărţi şi am redescoperit literatura modernă din zilele noastre. Citesc mai nou şi cărţi scrise de scriitori români. Apropos, ştiţi câtă muncă este în spatele unei cărţi şi preţul ei nu este la adevărata valoare? dar despre asta o să scriu zilele următoare.

Luna decembrie a fost pentru mine luna plimbărilor, a cititului de cărţi frumoase şi de suflet, a iubirii şi a conştientizării de lucruri. Luna aceasta minunată încă nu s-a încheiat:) şi recunosc aştept nerăbdătoare Crăciunul.

2017 a trecut prea repede. a fost un an care a trecut pe nerăsuflate, un an care mi-a luat oameni dragi de lângă mine, un an în care m-am redescoperit pe mine şi mi-a redescoperit pasiunile , un an în care am învăţat să mă iubesc şi accept aşa cum sunt. a fost un an bun chiar dacă a fost cu rele şi bune.

să ne citim zilele următoare!

 

 

 


Etichete: ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted decembrie 10, 2017 by admin in category "Blogging

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *