Dimineața pozitivă

Îmi beau cafeaua la masa din bucătărie în timp ce scriu în jurnal. Azi a fost prima zi când m-am trezit să scriu ceea ce vreau eu de la ziua asta. Da, o dimineață pozitivă. Mi-am făcut cafeaua, am luat caietul și pixul și am început să scriu. Tot ceea ce eu vreau de la ziua asta, tot ceea ce eu simt că va fi.

Este luni, 4 iunie și început de săptămână. Început de o nouă viață. Ceea ce a fost ieri nu mai putem schimba, ceea ce este mâine nu putem ști.

Scriu și mă gândesc ce zi superbă este după ploaia și vijelia de ieri. Ca în viață, după nori apare soarele. Un soare pe care trebuie să îl simțim cum ne luminează viața, cum ne face ziua mai frumoasă.

Dimineața pozitivă sau cum primul gând influențează ziua

Ce gândești când deschizi prima dată ochii? Cum îți proiectezi ziua? Ce simți atunci când sună alarma la telefon? Toate răspunsurile la întrebări sunt ca niste piese de puzzle care îți vor crea ziua. Pentru că tot ceea ce noi gândim ne definește…

Am înțeles acuma că noi suntem ceea ce gândim. Că atragem lucrurile negative pentru că doar ne gândim la ele că nu vrem să se întâmple.Este greu să îți schimbi gândurile dar nu imposibil.

Zi pozitivă să aveți!

 

 

 

 


Etichete: ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted iunie 4, 2018 by admin in category "Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *