Desculţă prin iarbă. Sau despre cum este să simţi energia Pământului.

Am mers desculţă prin iarbă şi am simţit energia Pământului. Sau mai bine zis, am redescoperit natura şi plăcerea de a merge desculță. Ştiinţa îi spune împământare, pe când eu îi spun natura și trupul omului. . Acum câteva luni, un prieten bun pleca tot desculţ prin oraş. L-am întrebat de ce și a spus că așa simte să facă și că dacă ne uităm acum câteva mii de ani, era normal să mergi desculț, nu ca acuma.

Azi scriu despre cum am mers deculță prin iarbă. Sau despre cum este să simți energia Pământului, despre cum mi-a trecut oboseala și picioarele nu m-au mai durut. A fost o experiență interesantă spun eu.

Am mers desculță pe iarbă noaptea. Pentru că noaptea am ajuns pe malul lacului, pentru că m-am rezemat de un mare și puternic copac și acolo am rămas mult și bine. M-am descălțat la un moment dat pentru că nu mai suportam adidașii în picioare. Și am pus piciorul pe iarbă. Și am simțit cum mușchii mei se relaxează și durerea dispare cu totul.

Îmi amintesc cu plăcere cum mergeam desculță prin iarbă când eram mică. Ce relaxare și ce fericie era. Acum ce ne împiedică să facem asta?  S-a întâmplat să merg aseară desculță și a fost minunat. Natura este minunată și ne dăm multe soluții la problemele noastre. Dar cred că noi oamenii suntem obosiți să observăm asta. Am stat 3 ore cu picioarele în iarbă. Lipită de copac și când amorțeam mergeam. Cum m-am simțit după? Minunat ! Și destul de plină de energie!

Beneficiile mersului desculț prin iarbă. Experiența mea

În primul rând mi-am simțit picioarele linștite iar sindromul acela de ” picioare obosite” a dispărut. Am simțit cum mușchii se relaxează, cum pentru moment toate trec. Am respirat viață, am simțit energia Pământului cum ajunge în fiecare celulă din corpul meu. Clar, statul cu picioarele în iarbă și statul printre copaci și plante este terapie curată.

Cu siguranță că voi mai repeta experiența și recomand și la alții. Douăzeci de minute de stat cu picioarele în iarbă, fac minuni pentru trup dar mai ales pentru suflet.


Etichete: , ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted iunie 1, 2018 by admin in category "Gândurile mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *