Cum sa ne curatam de energiile negative? (I)

Energia negativa ne da viata peste cap. Traim in lume, mergem prin lume si simtim si energii care nu sunt ale noastre. Da, poti avea o stare negativa, sa simti ca vine o energie negativa si sa nu fie a ta ci a altcuiva. Cum scapam de energiile negative? Cum scapam de ele?! Eu am incercat unele metode de a scapa de energia negativa. Atat pentru casa cat si pentru mine.

Cum sa ne curatam de energiile negative? (I)

Simt deseori atmosfera incarcata, energiile negative din locul unde merg si plec cu ele. Cumva, le adun si cand ajung acasa deabea astept sa ma curat. Da, incerc sa fac o curatare zilnica. Iata cum am invatat eu sa ma curat de energiile negative:

  • Aprind betisoare parfumate. Am cu miros de salvie, tamaie . Salvia este cunoscuta pentru puterile sale purificatoare iar tamaia este “aurul” pe care toti il putem avea in casa. Tamaia te ajuta sa te clarifici si da te curata.
  • Aprind tamaie de la biserica. Tamaia o aprind pe un carbune ca sa arda mai bine. Si ma plimb prin casa sau aprind in dormitor ( acolo aprind cel mai des). Cand mai simt foarte incarcata aprind tamaie si deschide geamul. Simt asa o liniste…
  • Fac saptamanal o baie cu sare. Mi s-a intamplat ca sarea din alba sa fie gri datorita energiei pe care am tot adunat-o. Sarea de baie este si relaxanta si ajuta la rezolvarea unor probleme de sanatate.
  • Stropesc cu aghiazma mica prin casa:). Da, aghiazma face minuni! Si eu iau o gura de aghiazma zilnic, dimineata pe nemancate.
  • Fac aromaterapie cu ulei de tamaie, smirna, salvie, etc. Simt cum se purifica aerul instant!

Am invatat sa beau ceai  de salvie pentru ca linisteste. Beau zilnic o cana de ceai de salvie si aprind un betisor.  Tot din capitolul obiceiuri, merg la Sf. Maslu si duminica la Sf. Liturghie.

Trebuie sa ne purificam casele, locul unde lucram si mai ales sufletele. Sa invatam sa nu mai gandim de rau, sa nu mai vorbim pe nimeni si cu siguranta nu vom mai atrage atatea. Privind cu iubire si compasiune totul, vom intelege altfel lucrurile si viata noastra se va schimba.


Etichete: , , , ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted februarie 3, 2018 by admin in category "Purificare casa", "Purificare personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *