Ce avem de învățat de la Simona Halep

Simona Halep a câștigat Roland Garros-ul și a devenit jucătoarea numărul 1 la tenis. Ce avem de învățat de la Simona Halep? De ce Simona Halep este pentru un mode de putere și voință?  Simona Halep a jucat tenis de mică și a avut vise. Mari, de neatins, să câștigi Roland Garrosu-ul nu este ca și cum ai lua un premiu oarecare, ci este un vis care poate părea de neatins.

Dar nu și pentru Simona. Ea a știut ceea ce a vrut încă de când era un copil. A muncit, a investit în ea multe ore de muncă, jocuri nenumărate și mai ales, a avut încredere în ea că poate și credință în Dumnezeu. Simona Halep a fost  fotografiată cum își făcea cruce, cum se uita în sus la cer…cum niciodată nu și-a pierdut speranța.Simona Halep este unde este pentru că a avut încredre în visul ei și în Dumnezeu.

Ce avem de învățat de la Simona Halep? Iată ce am învățat eu:

  • când vrei ceva cu adevărat Dumnezeu îndeplinește atunci când este momentul;
  • că este important să îți urmezi visul, pasiunea și să faci ceea ce trebuie;
  • că o înfrângere este doar o bătălie pierdută. lupta poate fi câștigată dacă vrei cu adevărat;
  • că încrederea în tine și mai ales susținerea familiei este tot ce contează
  • nu există nu se poate. ci nu vreau.

Simona Halep este un fenomen. Știu că are un antrenor în spate, probabil o echipă de coaching dar, stăpânirea de sine pe care a avut-o în timpul meciului, reacțiile de după sunt dovezi clare că Simona este un om echilibrat și mai ales un om care se încrede în Dumnezeu cu totul.

 Copyright 2018. All rights reserved.

Posted iunie 11, 2018 by admin in category "Dezvoltare personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *