Carte de identitate

“Carte de identitate” este cartea în  care Sanda Nicola și-a scris povestea. O poveste despre regăsire, o poveste despre viață și drumul prin ea. Văzusem pe rețelele de socializare că a publicat această carte. Am simțit într-o zi să citesc această carte. Și a fost ziua în care eu am stat cu o carte în mână pe canapea.

Într-o lume în care toată lumea vorbește despre traume, despre dureri, despre pierderi sufletești, Sanda a avut răbdare cu ea și mai ales a avut credința că va reuși să o scoată la cap. La finalul anilor de suferință a fost Liviu Iolu și Agnes, fetița lor. În anii de suferință, Sanda a învins cancerul de col uterin, a divorțat și și-a pierdut foarte prematur pruncul.

Și cu toate acestea a avut puterea să se ridice, a avut puterea să meargă mai departe. Pentru că puterea nu vine din exterior ci din tine. Sanda a trecut și ea prin ședințe de psihoterapie, a trecut prin iad ca să ajungă în rai.

Este o carte care vă va da puterea să vă adunați și să mergeți mai departe, o carte pe care nu o vei lăsa din mână, o carte care te va face să înțelegi că poți muta și munții din loc dacă vrei cu adevărat!

Lectură plăcută!


Etichete: , ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted mai 2, 2018 by admin in category "Cărţile Mariei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *